Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Πίκρα στο Μπάσκετ, επιτέλους νίκη στο ποδόσφαιρο.


Σήμερα ήταν μια γεμάτη μέρα για πάνω από 3.000 οπαδούς του ΠΑΟΚ. Τόσος ήταν περίπου ο κόσμος που ήρθε σήμερα στην Πυλαία όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πανιώνιο σε ένα ματς που κρινόταν πολλά αλλά δυστυχώς η ομάδα μου δεν στάθηκε στο ύψος της ειδικά στην τρίτη περίοδο όπου η διαφορά από το -5 (ξανά)πήγε στο -14. Στα τελευταία 6 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ έκανε ενα πολυ δυνατό καμ μπάκ και έκανε το 41-60, 63-63.

Η μπάλα ήταν δική μας στα 18 δεύτερα πριν απο το τέλος αλλά ο Βεργίνης αστόχησε σε δύο σουτ με την λήξη του κανονικού αγώνα και δυστυχώς δεν μπόρεσε να βάλει την ομάδα μπροστά στο σκορ για μοναδική φορά στο παιχνίδι. Στην παράταση δεν μπορέσαμε να κάνουμε τίποτε καλύτερο και έτσι η ήττα ήρθε όπως και η περιπέτειες για την ομάδα μπάσκετ του δικεφάλου...



Μέσα σε 3 τέταρτα βρεθήκαμε μαζί με άλλους 12.000 στο στάδιο της Τούμπας για να παρακολουθήσουμε το μάτς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό με μόλις δύο φάσεις εκατέρωθεν. Μια για τον Ατρόμητο όταν ο Φερνάντεζ βλακωδώς έχασε την μπάλα και μία με τον ΓΧ να αστοχεί για μας. Στο 43 έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Σάλμον ανατράπηκε καθαρά από τον Αποστολόπουλο και ο ΓΧ σκόραρε από την άσπρη βούλα μετά 4 πρόσπάθειες φέτος και 2 χρόνια από την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ έβαλε γκολ με πέναλτυ (26/3/2006 ο Σαλπιγγίδης δύο φορές εναντίον της Καλλιθέας),


Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλύτερα και χάσαμε και μοναδική ευκαιρία με τον Ιλιεφ στο 50 λεπτό όταν ο Μιχαηλίδης με υπέροχη απόκρουση έβγαλε την μπάλα κόρνερ (βίντεο).



Η Φάση του Ιλιεφ ήταν και γενικά ότι καλύτερο είχε να δώσει το β ημίχρονο και το μάλλον μέτριο μάτς τελείωσε με νίκη 1-0 για τον δικέφαλο.



Επιτέλους νίκη μετά από το μάτς με την Καλαμαριά!! Από τον ΠΑΟΚ, που για ένα ακόμα παιχνίδι δεν έδειξε και πολλά πράγματα αν και ήταν σε καλύτερα επίπεδα, διακρίθηκαν οι Σάλμον, Σβούρας και ο Ηλιάδης που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Επόμενο μάτς -άλλο ένα φιλικό δηλαδή για τον αδιάφορο ΠΑΟΚ - με την Λειβαδιά σε μια βδομάδα εκτός.

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Οντως πίκρα στο μπάσκετ, κρίμα.
Ο Πανιώνιος όμως παραμένει πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Εχω δει πολλά παιχνίδια του φέτος και πέρισι.
Στο ποδόσφαιρο αυτη η νίκη ηταν μια ένεση ηθικού, σίγουρα.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.