Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

Oύπςςς ...δεν το περίμενα 73-83

Περίμενα νίκη Ολυμπιακού με ενα καλάθι να πώ την αλήθεια.
Δεν το ειδα το ματς αλαλ απο οσα διαβάζω επιβεβαιώθηκε οτι η ΤΣΣΚΑ δεν ειναι να την υποτιμήσεις. Ασε που ο Μεσίνα αποδεικνύεται καλός κόουτς.
Η αλλιώς... ισως το άγχος ηταν στο μέρος της ελληνικής ομάδας.
Τωρα η ρεβάνς πάλι στη Μόσχα. Κι ο θεός βοηθός.
Αλλα όλα γίνονται !

3 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ'τα παλιά φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις...και το όνομα αυτού Ramunas Siskaouskas.

Ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν έχασε το τρένο της πρόκρισης. Ο προπονητής του είναι μαχητής και γεννημένος νικητής, είμαι σίγουρος πως θα το παλέψει το παιχνίδι και για μένα οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 60-40 υπέρ της ΤΣΣΚΑ.

zouk είπε...

Ο Ολυμπιακος εκανε γρηγορα μια μεγαλη διαφορα και εκει μαλλον νομιζε οτι ειχε προκριθει.Οταν η Τσσκα γυρισε το παιχνιδι ηταν σαν να τους πηρε παραμαζωμα.Εκει δεν μπορεσαν να αντιδρασουν και εχασαν το παιχνιδι.
Η Τσσκα ειναι μεγαλη ομαδα και δεν πρεπει να το ξεχναμε αυτο.Εχει εμπειρια απο τετοια παιχνιδια.Εγω πιστευω οτι ειναι δυσκολο το επομενο παιχνιδι και θα περασει η Τσσκα.Μπορει ομως να της κανει δυσκολη την ζωη ο Ολυμπιακος και τουλαχιστον να κερδισει τις εντυπωσεις.Καλη επιτυχια.

tzonakos είπε...

Δύσκολο να την ξαναπατήσει η ΤΣΣΚΑ.
Ομως όλα γίνονται. Εδω σε αυτη τη φάση τα παιχνίδια ειναι τόσο δύσκολα που σε αναλογία τολμώ να πώ ειναι ανώτερα απο αυτα του Champions League ποδοσφαίρου.
Ολες οι 12 καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες ειναι πολυ υψηλού επιπέδου.
Εχει αλλάξει και το μπάσκετ που παίζεται πλέον.
Δινω πιθανότητες 55-45 υπερ ΤΣΣΚΑ αλλα θέλω να περάσει ο Ολυμπιακός ( όσο κι αν κάνουν πως δεν θέλουν καλές κουβέντες απο "άλλους" οι γάβροι ) και να το πάρει κιόλας.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.