Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Δώρο στον Ηρακλή


Δωράκι στο Καυταντζόγλειο αφήσαμε σήμερα το βράδυ. Απο ένα -σωστό- πέναλτι στο 4' με μεγάλο λάθος του Κοντρέρας, το πρώτο του φάουλ μετά από 500 λεπτα συμμετοχής, ο Ηρακλής μπηκε μπροστα στο σκορ. Εκει και για ενα 20λεπτο η ομάδα αποδιοργανώθηκε και προς στιγμήν είδα τον περσινό εφιάλτη να ξαναζωντανεύει. Ευτυχώς όμως η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Ισσορόπισε το παιχνίδι και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Το έκανε με τον Μπακαγιόκο αλλά τα κοράκια μας το στέρησαν, όπως και το πέναλτι στο Μουσλίμοβιτς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πολλά ανάποδα σφυρίγματα.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Σέρτζιο που ήταν και ο δημιουργός του γκολ του Μαλεζά, αλλά και μεγάλος ηγέτης! Ο Μαλεζάκος έβαλε παλικαρίσιο γκολ και αξίζει την θέση του βασικού. Ο Ιβιτς και ο Κωνσταντινίδης ήταν απο τους χειρότερους. Ο Μουσλίμοβιτς έπαιξε καλά -πολλές κούρσες σαν εξτρεμ προσπαθωντας να μπαλώσει την ανυπαρξία του Σβούρα-αλλά μας τα χάλασε στην τελευταία φάση που αν είχε πασάρει στον Ιβιτς θα είχαμε φύγει με το τρίποντο...

Δεν πειράζει πάντως, είμαστε αήττητοι μετά από 8 αγωνιστικές και σήμερα μπορεί να αφήσαμε 2 πόντους στο "γηροκομείο" αλλά ειμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Συγχαρητήρια παιδιά.

Στον Ηρακλή που συμπαθώ έχω να πω ότι με θλίβει το γεγονός ότι με την διαιτησία να τον ευνοεί, στην έδρα του, με γκολ δώρο από τα αποδυτηρια και δεν απείλησε σχεδόν καθόλου. Μετά από 8 ματς χωρίς νίκη τα πράγματα είναι πολύ μα πολύ δύσκολα. Μακάρι να μην πέσει. Μπράβο στον Τάσο Κατσιαμπή που ήταν από τους καλύτερους της "γριας" και του αγώνα. Αυτον τον παίκτη γιατί τον δώσαμε?

Όσο για τα επεισόδια πριν το ματς.. Εγω τέτοιους "φιλάθλους" στον ΠΑΟΚ δεν θέλω. Υπάρχει νόμος και η αστυνομία οφείλει να κάνει συλλήψεις! Είναι ντροπή για την ομάδα μας!

Τέο βγάλε ανακοίνωση γαι κάτι μαλάκες σαν τον Παπασταμάτη και τους βοηθούς τους...


5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Aμα τρως γκόλ τόσο νωρίς λογικό ειναι να θες κάποιο χρόνο να συνέλθεις. Και το έπαθες με τον Ηρακλή, μπορεί να το ξαναπάθεις, το θέμα ειναι πώς θα το χειριστείς, να αντιδράσεις σωστά.
Ο Κοντρέρας μπορεί και να βγάλει το πρωτάθλημα με 4-5 φάουλ σύνολο, ωραίος παίκτης !
Για τον Κατσιαμπή συμφωνώ.

island είπε...

Προβλήματα με τη διαιτησία εσείς. Προβλήματα και εμείς. Τελικά φίλε είμαστε παιδιά κατώτερου θεού. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Καλή συνέχεια

zouk είπε...

Εγω θα μεινω μονο στους οπαδους του ΠΑΟΚ που θα μπορουσαν να στερησουν ακομα και την ισοπαλια.Οταν μπαινουν ετσι ανθρωποι μεσα στο γηπεδο ειναι αφορμη για διακοπη του αγωνα.Ειναι αυτες συνθηκες για ματς?Οι συγκεκριμενοι, γιατι φυσικα υπαρχουν και οι σωστοι φιλαθλοι,πρεπει να καταλαβουν πως ειδικα τώρα που η ομαδα είναι σε καλη κατασταση πρεπει να την βοηθουν με αλλο τροπο.Ετσι μονο κακο της κανουν.

Side21 είπε...

Δεν πειράζει αν δεν ...
βγούμε στο ΟΥΕΦΑ ...
Θα μας μείνει το αήττητο
στο ΤΕΛΟΣ !!!

Υ.Γ. ΠΑΟΚ γερά
Πάρτο στα χαρτιά ...

tzonakos είπε...

Μπα, δεν βλέπω τίποτα χαρτιά για τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να πάει εστω και κούτσα-κούτσα αλλα τον βλέπω μέσα στην τετράδα στο τέλος !
Του το εύχομαι άλλωστε.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.