Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Οταν καίγεται ο κώλος σου,δεν καις πανό.

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική των οργανομένων οπαδών.Σε ένα σημείο που η ομάδα τους αρχίζει και βρίσκει εναν ρυθμό,αρχίζουν και καίνε πανό.Για ποιον λόγο.Δεν υπάρχουν καν αντίπαλοι οπαδοί για να το δούν.Γιατι αυτοί που θα το είδαν απο την τηλεόραση θα γελούσαν.Και εκτός του ρυθμού,έκαναν και καθυστέρηση.Τα λεπτά που χάνονται στην διακοπή κάποιου αγώνα ποτε δεν αναπληρώνονται στις καθυστερήσεις.

Θα ήθελα να αναφέρω και μια αλλη γελοιότητα που έχουμε αποκτήσει.Τα λέϊζερ.Τα είχαμε τοσο καιρό στο μπάσκετ και τα φέραμε και στο ποδόσφαιρο.Πιστεύουν αυτοί που τα χρησημοποιούν,οτι βοηθούν την ομάδα με αυτό?Εγω θα έλεγα οτι μας κάνουν ρεζίλι.Τα είχαν και σε παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.Ωραίο Ευρωπαικό προφίλ.Γαύρικα κόλπα ειναι αυτα.
Ας αφήσουν την ομάδα να κάνει οτι μπορεί απο μόνη της στο χορτάρι.Τίποτα απο τα παραπάνω δεν μας χρειάζεται.

7 σχόλια:

tzonakos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα.
Μία διακοπή παιχνιδιού μπορεί να οφελήσει τον αντίπαλο, άρα κάνεις κακό στην ομάδα σου με τέτοιες μαλακίες.
Ασε που το θέαμα ήταν πολυ πολυ΄ άσχημο και δεν ταιριάζουν τέτοιες τριτοκοσμικές ασχήμιες στον κόσμο του ΠΑΟ.
Σήμερα, ξεθαρρεμένοι απο τον βαθμό που τσίμπησαν, οι γάβροι ουτε θέλω να ξέρω τι θα λένε. Και θα σχολιαστεί και η φωτιά, με το δίκιο τους.
Το πράσινο λέηζερ υπήρχε και στο γυνακείο βόλλεϊ !!!
Η κακογουστιά δεν εχει θέση ανάμεσα στον πράσινο κόσμο. Αυτο μάλιστα ειναι που ενοχλεί ειδικά τους γάβρους, η ανωτερότητα των πράσινων ανθρώπων.
Ας μη γινόμαστε σαν αυτούς.

zouk είπε...

Οπως τα λεμε ειναι Γιαννη,αλλα δυστηχως δεν βλεπω να αλλαζουν μυαλλα.

gatti είπε...

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι χρησιμότητα έχει το λέιζερ σε αγώνα ποδοσφαίρου. Στο μπάσκετ να το καταλάβω (όχι ότι το επιδοκιμάζω, εννοείται!) ότι το κάνεις για να εμποδίσεις τον αντίπαλο να βάλει τη βολή. Αλλά στο ποδόσφαιρο; Αυτοί που τα κάνουν νομίζουν ότι κάνουν εξυπνάδα;

Για το πανό τώρα, ας μη το συζητάμε καλύτερα. Μεγάλη βλακεία! Αν και νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκαν. Αν σκέφτονταν τι κάνουν και πόσο μπορεί να βλάψουν την ομάδα, δεν θα το επιχειρούσαν...

Οσο για τους γαύρους, Γιάννη δυστυχώς έχεις δίκιο. Στην πλάκα μας έχουν πάρει όσον αφορά τη φωτιά και κοροϊδεύουν που βάλαμε μόνοι μας τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας...

Σταλαγματιά είπε...

Όλα σε μεγάλες επιφάνειες μην τύχει και κάποιος δεν δει αυτό που θέλουν να δείξουν ….

zouk είπε...

Gatti και στον αγωνα ποδοσφαιρου μια χαρα εκανε την χρηση του.Σε ενα κορνερ που ο Νικοπολιδης επρεπε να κοιταει αυτον που θα εκτελεσει το κορνερ εβλεπα το λεηζερ μεσα στην μουρη του.Σηκωνε χερια αλλα ο διαιτητης τον εγραψε.Ειναι ομως μαλακια να χρησιμοποιουμε τετοια μεσα.

Anastasia sorry αλλα πραγματικα δεν καταλλαβα τι θες να πεις για να σου απαντησω σε κατι.

zouk είπε...

Ειδατε οι Καβαλιωτες?Μαθαίνουν γρηγορα Αμεσως πηγαν και πηραν λεηζερ.χαχαχα.

Ρε τι εχουμε να παθουμε.Ετσι οπως το βλεπω σε ολους του αγωνες θα εχει τωρα.

tzonakos είπε...

Χαχαχαχα ρε Ζουκ :)

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.