Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Δικέφαλέ κάνε μας την χάρη....


Σε ένα ωραίο ματσάκι ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανθραξ με 2-0 απόψε στο γήπεδο της Τούμπας μπροστά σε 15000 παοκια που το μυαλό τους περισσότερο είχαν τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και κύπελο παρα το σημερινό.

Και αυτή την επιπόλαιη προσέγγιση την είχαν δυστυχώς και οι παίκτες μας που μπήκαν νωθρά στον αγώνα και δώσαν στην ομάδα της Θράκης τα ινία του αγώνα. Εμείς μπηκαμε με παράξενη ενδεκάδα. Με τον Αναστασάκο πλάι στον Μουσλι και με τους "νέους" Λίνο και Σορλεν να παίζουν βασικοί.

Ο Πανθρακίκος βέβαια έδειξε γιατί του αξίζει να είναι στην κατηγορία και έχει πολύ καλούς παίκτες όπως ο Ντιαλό, ο Πονσε και ο Ριερα. Εμείς μπηκαμε με παράξενη ενδεκάδα. Με τον Αναστασάκο πλάι στον Μουσλι και με τους "νέους" Λίνο και Σορλεν να παίζουν βασικοί.

Σιγά σιγά ανεβάσαμε στροφές και στην καλύτερη μας φάση ο Μουσλίμοβιτς σκόραρε άνετα και άνοιξε το σκορ στο 30'.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανθραξ έμεινε ε 10 γιατί αποβλήθηκε - δίκαια- ο Αγγελόπουλος σε μαρκάρισμα του Μουσλίμοβιτς που ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Όμως εκεί ο ΠΑΟΚ έριξε στροφές και φάνηκε να μην επιδιώκει όσο θα έπρεπε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να τελειώσει το ματς. Με τις αλλαγές των Βιερίνια και Μπακαγιόκο αυτό άλλαξε και στο 82' το παλικαράκι έκανε μετά από πάσα του Ιβοριανού το 2-0.



Εκανε στο τέλος και την πλάκα του ο Σάντος βάζοντας τον Ηλιάδη στο 92 (!!τι θέλει να κάνει ο ποιητής?!) και ο ρεφερίς σφύριξε και όλο το γήπεδο επανήλθε στο σύνθημα που ακουγόταν πριν την έναρξη...

Κάνε μας την χαρη, κανε μας την χάρη....


1 σχόλιο:

island είπε...

Δεν μας αφήνετε να πάρουμε ανάσα. Μπράβο.

ΥΓ Θα ήθελα μία χάρη. Έχετε ένα σύνθημα όπου όλοι λένε αργά και δυνατά την λέξη Τούμπα κοφτά. Δηλαδή λένε το Του... (περνάει λίγη ώρα) και μετά λένε το μπα. Έχεις κάποια διεύθυνση στο γιουτιούμπι; Μου αρέσει πολύ αυτό.

Καλή εβδομάδα

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.