Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Προετοιμασία για το ντέρμπι του Κυπέλλου



Καλά ξεκίνησε ο Φεβρουάριος για τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς όμως μεγάλες φάσεις η ομάδα μου νίκησε 2-0 τον πολύ καλό φέτος Εργοτέλη. Μεγάλες φάσεις δεν έγιναν γιατι από την μια μας έλειπε ο Μουσλίμοβιτς αλλά από την άλλη είχαμε έναν Κοντρέρας που πραγματικά έδωσε ρεσιταλ άμυνας και μαζί με τον Κωστάκη τον Χαλκιά που έβγαλε ένα σουτ στο 2-0 κράτησαν αλώβητη την εστία του δικέφαλου.

Τα γκολ της ομάδας ήρθαν από σέντρα του Λίνο στην κόντρα και τα δύο. Ο Αθανασιάδης και ο Αναστασάκος στο 72 και 77 καθάρισαν την μπουγάδα. Σας δίνω και ένα μικρό βιντεάκι με τον κόσμο στην Τούμπα.



Από εκεί και έπειτα όλοι στην εξέδρα αφού πρώτα γελάσαμε με τους "Ή Εμείς ή Κανις" συμπολίτες, ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι του Κυπέλλου που έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολος αγώνας και πρέπει να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα τόσο με την κούραση όσο και με τις απουσίες που έχουμε και ας μην ξεχνάμε την επόμενη Κυριακή το άλλο ντέρμπι με βάζελο που έχω την απαισιόδοξη εντύπωση ότι για μια ακόμη φορά δεν θα σκοράρουμε σε εκτός έδρας ντέρμπι.... Αλλά ας δούμε αν με διαψεύσουν μέχρι τότε μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του - βλέπε Γκαλέτι- και να νικήσουμε την Τετάρτη και μετά ποιος ξέρει?!

1 σχόλιο:

tzonakos είπε...

Πριν 10' λεπτά άκουσα οτι ο Γκαλέττι δεν παίζει μάλλον.
Αμα ρίξετε καμμια τριάρα θα το βάψω ασπρόμαυρο το μπλογκ :)

Λίνο φίλε, Λίνο, όλα τα λεφτά, εξαιρετικός παίκτης !

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.