Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Kι άλλη νιίκη σήμερα, ήττα χτες, νίκη αύριο.

Τουρκία - Ελλάδα : 76 - 65
Ελλάδα - Ακτή Ελεφαντοστού : 97 - 60

Επιβεβαιώνομαι που έλεγα απο το πρώτο μάτς του τουρνουά 'Ακρόπολις' οτι αυτη η ομάδα που εχει φτιάξει ο κ.Καζλάουσκας δεν νικάει αν δεν βάλει πάνω απο 75 πόντους.

Με τους Τούρκους δεν υπήρχε φρεσκάδα και συγκέντρωση. Παιδαριώδη σχεδόν λάθη στην άμυνα που κόστισαν τουλάχιστον δέκα εύκολα καλάθια και μικρό ρεπερτόριο στις επιθέσεις μας, αστοχία στα τρίποντα και έλλειψη ενέργειας γενικά.

Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο, τα ειπε ολα ο κ.Καζλάουσκας και καλά θα κάνουν αυτοί που πρέπει να τον ακούσουν. Το παραθέτω εδω όπως υπάρχει δημοσιευμένο στην gazetta.gr :

«Τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε διάφορα θέματα: τις ποινές, τον τραυματισμό του Μπουρούση, τα δυο ματς χωρίς τους Σχορτσιανίτη και Φώτση, στα οποία ξοδέψαμε πολύ ενέργεια, όταν επέστρεψαν με την Τουρκία δεν προσαρμόστηκαν άμεσα, παρότι προσπάθησαν πολύ, πράγμα φυσιολογικό, δεδομένης της απουσίας τους.

Αυτό που έχω να πω είναι ότι ακόμα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι πόλεμοι σταματούν. Στην Ελλάδα, η διαμάχη του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διαρκεί όλους τους μήνες. Πρέπει να σταματά όταν παίζει η Εθνική. Κάνει κακό στους παίκτες. Πολλά αρνητικά προκύπτουν από αυτή τη διαμάχη, από πράγματα που γράφονται για το ποιος βοήθησε περισσότερο, ποιος λιγότερο, ποιον βοήθησε ποιον και ποιος όχι.

Πρέπει να βάλετε ένα όριο. Να μην αφορούν όλα διαρκώς το ότι ο Ολυμπιακός γ… τον Παναθηναϊκό ή ο Παναθηναϊκός γ… τον Ολυμπιακό. Σταματήστε το. Δεν βοηθά την Εθνική. Και είστε Ελληνες. Θα έπρεπε να καταλαβαίνετε τι είναι για το καλό της ομάδας.  Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Όλοι το ξέρουμε. Δεν ξέρω γιατί δεν παίξαμε καλά. Προφανώς, όμως, όταν συμβαίνουν όλα αυτά, δεν γίνεται να είσαι συγκεντρωμένος 100% στο παιχνίδι. Χάσαμε τον έλεγχο.

Yπάρχει το internet και τα κινητά τηλέφωνα και όλοι μαθαίνουν τι γράφεται. Εγώ δεν διαβάζω τι γράφεται, όμως, μου τα λένε οι συνεργάτες μου και δεν χρειάζονται και πολλά για να πιάσω το κλίμα. Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες και εξαιρετικοί χαρακτήρες, όμως, δεν γίνεται να μείνουν ανεπηρέαστοι, όταν τους τηλεφωνούν συνεχώς, για κάτι που γράφτηκε.
Και έτσι δημιουργούνται πολλά προβλήματα για εμάς. Συνεχίστε να μάχεστε μετά το τέλος του Mundobasket. Τώρα σταματήστε» είπε ο Λιθουανός προπονητής της «γαλανόλευκης».

Tι άλλο να πούμε εμείς ; Τα είπε ολα ενας ξένος. Respect !
H λογική οτι ο Περπέρογλου πχ. που ειναι στον Παναθηναϊκό πέτυχε 5 πόντους ενω ο Μπουρούσης του Ολυμπιακού πέτυχε 20 και ο Σπανούλης ηταν ο καλύτερος προχθές ενω ο Βουγιούκας ειναι βόδι και ο Καλάθης ειναι παιχταράς ενω ο Ζήσης όχι αφου δεν παίζει στον ΠΑΟ ... αυτή η λογική ειναι για τα σκουπίδια. Οπαδική λογική, τροφή για κάφρους.
Αυτη η λογική παράγεται απο ανθρώπους που δεν εχουν ιδέα απο μπάσκετ αλλα ουτε και απο αθλητισμό, και θέλουν απλά να εμπορεύονται τα σπορ για όφελός τους, αδιαφορώντας για το τι ζημιά προκαλούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.