Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007

Σουπερλίγκα, θα αλλάξει η κορυφή ;

Σχεδόν μια γεύση απο τα ίδια του μπάσκετ εχει και το ποδόσφαιρο αυτο το Σαββατοκύριακο.
Σήμερα έχουμε Παναθηναϊκός - Ξάνθη, ενα ματς που δεν ειναι εύκολο μεν αλλα οι πράσινοι εχουν ψηλά την ψυχολογία τους λόγω ξεκούραστης πρόκρισης στο ΟΥΕΦΑ.
Την Κυριακή το πρόγραμμα :
Πανιώνιος - Ηρακλής : Ο Πανιώνιος θέλει οπωσδήποτε νίκη, ο Ηρα ανεβασμένος.
Απόλλων Καλαμαριάς - Λεβαδειακός : Ισοπαλία μυρίζομαι.
Βέροια - Εργοτέλης : Ο Εργοτέλης πρέπει να αποδείξει οτι δίκαια θεωρείται καλή ομάδα και δεν του αξίζει η τελευταία θέση στην βαθμολογία.
Ο.Φ.Η. - Λάρισα : Εδω η Λάρισα ειναι φαβορί αλλα ποτέ δεν ξέρεις.
Άρης - Α.Ε.Κ. : Το πιο δυνατο ματς της αγωνιστικής. Σε περίπτωση νίκης του Αρη, ισως εχουμε ανακατατάξεις στην κορυφή. Οι δύο κιτρινόμαυρες ομάδες, μετα απο δυνατά ματς στο ΟΥΕΦΑ πρέπει και αυριο να κοντραριστούν πολύ δυνατά. Θα κερδίσει η πιο φρέσκια ομάδα.
Αστέρας Τρίπολης - Π.Α.Ο.Κ. : Μπιιιπππ !!! ο κακός Αστέρας που κερδίζει τους μεγάλους ! Αν πάρει εστω ισοπαλία ο ΠΑΟΚ θα ειναι επιτυχία.
Ατρόμητος - Ολυμπιακός : Πέρισι ο Ατρό ειχε κερδίσει τον Ολυμπιακό με 1-0. Φέτος όμως ; Και εδω σε περίπτωση μη νίκης του Ολυμπιακού θα έχουμε ανακατατάξεις, αφού οι κόκκινοι μπορί ανάλογα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα να βρεθει μεχρι και εβδομος στον πίνακα βαθμολογίας !

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε και τωρα παραμένει δεύτερος. Η μπάλλα δεν έμπαινε με τίποτα !
Γκρρρρ ...

zouk είπε...

Δυστηχως σε ενα παιχνιδι που εκανε ευκαιριες ο Παναθηναικος,εμεινε στο μηδεν.Ο τερματοφυλακας της Ξανθης επιασε οτι μπορουσε και ηταν ο καλυτερος παιχτης.Ελπιζω να χασει η ΑΕΚ και να μεινουμε ισοβαθμοι.Λογικα θα ερθει παρεα μας και ο Ολυμπιακος.

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.