Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Κόκκινο το Σαββατοκύριακο

φωτογραφία από sport24.gr

Εκεί που η ΑΕΚ πίεζε και έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη, σε μια αντεπίθεση που έσταζε φαρμάκι, ο σύνήθης ύποπτος Ντάρκο Κοβασεβίτς υλοποίησε τον μοναδικό κανόνα του ποδοσφαίρου... "Όποιος χάνει γκόλ, τρώει". Έτσι απλά ο Ολυμπιακός έπιασε την ΑΕΚ στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς...

Στα άλλα ματς της ημέρας:

Ο ΟΦΗ και η Βέροια νίκησαν για δεύτερη φορά στο πρωτάθλημα τον Ηρακλή και την έκπληξη του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχά. Και οι δύο ομάδες παίρνουν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια του για παραμονή ενώ αντίθετα η λευκή ισοπαλία στην Λειβαδιά μεταξύ Εργοτέλη και Λεβαδειακού τους οφέλησε και τους δύο.

Στο Καυταντζόγλειο η Λάρισα πέτυχε το μοναδικό γκολ φιλοξενούμενης ομάδας και απέσπασε ισοπαλία 1-1 με την Καλαμαριά, που φέτος αισθάνεται περισσότερο απο κάθε φορά το φάσμα του υποβιβασμού.

Χθες ο Παναθηναϊκός στραβοπάτησε στην Νέα Σμύρνη μετά απο 28 χρόνια! Ο Άρης νίκησε εύκολα την Ξάνθη με διαιτησία κόντρα που του ακύρωσε κανονικό γκολ του Ιβίτς και δεν έδωσε και πέναλτυ σε ανατροπή του Φελίπε στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Εμείς πήραμε το Χ στο Περιστέρι. Αν και παίξαμε πιο έξυπνα από τον τοπικό Ατρόμητο χώρις όμως για μια ακόμη φορά να πιάσουμε καλή απόδοση. Ακυρώθηκε σαν οφσαίντ -λάθος κατ' εμέ- γκολ του Γκόνζαλες στο α ημίχρονο και ο ίδιος παίκτης αποδείχθηκε μοιραίος όταν μετά από πάσα του Μπαλάφα βγήκε τετ α τετ με τον Μιχαηλίδη και έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Η καλύτερη φάση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 3 λεπτό των καθυστερήσεων με φάουλ που πέρασε αούτ από τον Λουτσιάνο.

6 σχόλια:

tzonakos είπε...

Oντως κόκκινο αυτο το Σαββατοκύριακο και μάλλον όλη η εβδομάδα που πέρασε.
Ισοπαλία θα ηταν πιο δίκαια για την ΑΕΚ, ενω είχαμε λίγα τέρματα αυτη την αγωνιστική, πράγμα που μπορεί να μην ειναι τυχαίο.
Οσο περνάει ο καιρός, όλες οι ομάδες "σφίγγουν" και δεν βλέπω αυτη την εποχή πολλά σκορ στο 0-0, και 1-0.
Θέλω να πω για τον Αστέρα, το στοίχημα γι αυτον ειναι να παραμείνει σε ανταγωνιστικό επίπεδο και ενας μικρός επαρχιακός Σύλλογος μπορει να ζαλίζεται εκει ψηλά. Ευχομαι να τερματίσει δεύτερος φετος ο Αστέρας.
( Με πρώτο τον Παναθηναϊκό, χαχαχα )

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Κάπως δύσκολο το βλέπω ρε Τζονάκο!!
χαχα

tzonakos είπε...

To ξέρω μωρε, αλλα λλλέμε και καμμια μλκία να περάσει η ώρα :)

Σπύρος είπε...

παλι κοκκινο θα ειναι !!!!ολε ολε ολε

tzonakos είπε...

Φτου γμτ ! Ειναι πολλοί ...

Κώστας είπε...

"...ενω είχαμε λίγα τέρματα αυτη την αγωνιστική, πράγμα που μπορεί να μην ειναι τυχαίο."

Ο Κωστάκης έπαιξε under 4 παιχνίδια της superleague στην bwin και πήγε ταμείο!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.