Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Ο Βρύζας και ο Λάκης σώσαν την παρτίδα..

φωτογραφία απο sport.gr

Ο Αγιος Βασίλης Λάκης έφερε το δώρο στον λαό του ΠΑΟΚ στο 88' λεπτό της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό όταν νίκησε για πρώτη και τελευταία φορά τον μαχητικό Μπλάζιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αναπτυχθεί και αντίθετα ο Λεβαδειακός που πήρε το κέντρο με τους Ζησόπουλο και Αντράλα να αμύνεται εύκολα και αποτελεσματικά κάνοντας μάλιστα και τρεις φάσεις στο 'α ημίχρονο, όλες με τον Ντιμπαλά στο 20', 34 και 40'. Απο εκεί και έπειτα όμως ο Λεβαδειακός κλείστηκε στην άμυνα και προσπάθησε έτσι να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο ΠΑΟΚ του α' ημιχρόνου ήταν ο χειρότερος που έχουμε δει φέτος στην Τούμπα αφού έπαιζε ανοργάνωτα και κατόρθωσε να κάνει την πρώτη αξιόλογη φάση στο 42'! Τότε ο Γεωργιάδης με ατομική προσπάθεια σούταρε από πλάγια για να διώξει ο Μπλάζιτς.

Στο β ημίχρονο τα πράγματα άλλαξαν και ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ πιο δυνατά. Βέβαια βοήθησαν και οι αλλαγές του Σάντος. Ειδικά η πρώτη όταν άλλαξε τον αρνητικό Μουμίν με τον Λάκη και απέκτησε πλήρη έλεγχο στον χώρο του κέντρου. Ο Χριστοδουλόπουλος με πολύ καλή κεφαλιά στο 50 και ο Σάλμον στο 64 και στο 87 με σουτ ανάγκασαν τον Μπλάζιτς σε τρεις πολύ καλές αποκρούσεις. Και ενώ όλα έδειχναν ότι η λευκή ισοπαλία θα ήταν το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ο Ζήσης Βρύζας -με την καλύτερη προσωπική προσπάθεια που έκανε απο τότε που ήρθε- έβγαλέ στον αμαρκάριστο Λάκη ο οποίος με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο πλεχτό και τον Μπλάζιτς ανύμπορο να αντιδράσει. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό μετά από την λύτρωση του Σάλμον με τον Εργοτέλη! Ίσως είναι ένα στοιχείο του Σάντος. Η ομάδα αγωνίζεται 90 λεπτά και δεν τα παρατάει στιγμή.

Τέλος θα ήθελα να σχολιάσω τον ανεκδιήγητο Καζναφέρη που δεν έδωσε πέναλτι στον ΠΑΟΚ σε δύο φάσεις και αφου σφύριξε διάφορα κουφά -όπως ενα ανύπαρκτο φάουλ στον Σάλμον όταν βγήκε μόνος με τον τερματοφύλακα στο 75'- ζήτησε αλλάγη στο 92' για να πάει γρήγορα στα αποδυτήρια!!!! Έτσι ο τέταρτος μπήκε στον αγώνα για 20'' και σφύριξε τη λήξη!!!!!

Για το τέλος να σας δώσω τις δύο φάσεις που ζήτησε ο ΠΑΟΚ πέναλτι.

Τράβηγμα του Παστού στον Κνολ.

Μαρκάρισμα του Μπλάζιτς στον Χριστοδουλόπουλο.

Ετσι αφού ευχηθήκαμε Καλές Γιορτές σε όλους δώσαμε ραντεβού για ανήμερα τα Φώτα και το παιχνίδι με την Λάρισα ενώ το επόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι την επόμενη Κυριακή 30/12 στις 19.00 στο ΟΑΚΑ με τον δικέφαλό του Νότου.


5 σχόλια:

tzonakos είπε...

Xαχαχαχα τι έκανε λέει ο διαιτητής ;;; Για 20" ζήτησε αλλαγή ;;;
Ημαρτον.
Πάντως ωραίο γκολ, το ειδα στην τηλεόραση.
Ειχα ακούσει για τραυματίες στον ΠΑΟΚ αυτες τις μερες, μήπως γι αυτό επηρεάστηκε η απόδοση ;
Αντε Καλές Γιορτές και απο εδω.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Πολύ με τα σκουλήκια ασχολείστε ρε φίλε όμως.Τι την θέλατε την σημαία της Μπάγερν σήμερα;Υποτίθεται ότι είστε πιο μεγάλη ομάδα απο αυτούς..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλές Γιορτές σε όλους παιδιά!

Τζονάκο η βασική απουσία είναι του Σνάουτσερ. Χθες είχαμε και τον Μπαλαφα με καρτες και την επόμενη θα έχουμε τον Σαλμον! Για να δούμε τι θα κάνουμε με την ΑΕΚ....

Νικο σε αυτην την πόλη οι αρειανοί μας πρήξαν τα ούμπαλά με την "ομαδαρα" τους που θα έπαιρνε την πρόκριση μέσα στο Μόναχο! Ημαρτόν!!!

Μην την ψάχνεις φίλε καναμε καλή καζούρα στο συμπολίτη φωναζοντας και ρυθμικά το όνομα του Λούκα Τόνι!

tzonakos είπε...

Xaxa, ελα ρε αφήστε τα σκώληξ να ονειρεύονται, καλά κάνουν. Αν δεν ειχαν φερει εκει μεσα ισοπαλία με την Μπράγκα θα περνούσαν !
Απο κει και περα παρα λίγο να τσίμπαγε βαθμό ο Λεβαδειακός οπότε καθαρίσατε και ολα καλά.
Με την ΑΕΚ θα ειναι δύσκολα τα πράματα. Αλλα φέτος βλέπω οτι στα δύσκολα παίζει πιο καλά ο ΠΑΟΚ ΄'η ετσι νομίζω.

irene είπε...

ένα ντέρμπι πριν βγει ο χρόνος έτσι για το καλό του νέου που έρχεται..

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.