Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

η πρώτη ανατροπή την έφερε στην κορυφή!

πηγή φωτό contra.gr

νίκη για την ΑΕΚ κόντρα στον δυναμικό Εργοτέλη με 1-4 . το σκορ μάλλον αδικεί τους κρήτες , καθότι είχαν προηγηθεί στο 18' μόλις . χρειάστηκε ο Δέλλας στο 29' να ισοφαρίσει κ ο Μαντούκα στο 74' (!) για να προηγηθεί η ομάδα . ο Λυμπερόπουλος σκόραρε διπλά στις καθυστερήσεις .
πρώτη ανατροπή για την ΑΕΚ φέτος. ομολογώ μόλις βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πίστεψα οτι εκεί τελείωσαν όλα . οι αλλαγές όμως έφεραν τελικά την νίκη , καθότι από σέντρα του Μανού , που μπήκε αλλαγή , σκόραρε ο Μαντούκα . πλήγμα για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Παπασταθόπουλου . ο παίκτης που έχει ψηφιστεί ως MVP σε αρκετά τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ αλλά κ από την Π.Σ.Α.Π θα μείνει εκτός για 4 εβδομάδες σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ .
νίκη αυτή την φέρνει στην κορυφή καθώς ο Ολυμπιακός έφυγε με τον ένα βαθμό της ισοπαλίας στην Λάρισα . για τους θεσσαλούς τι να πεις , με εκπλήσσουν ευχάριστα φέτος! έχουν φέρει μεγάλους συλλόγους σε δύσκολη θέση , σε uefa κ superleague.
κ ας ήταν η 13η αγωνιστική λοιπόν , αποδείχτηκε γούρικη για τους κιτρινόμαυρους!
καλά χριστούγεννα σε όλους , κ καλές γιορτές!!

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Εντυπωσιακό ειναι αλήθεια το 1-4 απέναντι στον Εργοτέλη που επ[ιμένω οτι άδικα ειναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οπως και η Λάρισα χαμηλά και αυτή.
Για την ΑΕΚ ηταν μια τονωτική ένεση αυτο το αποτέλεσμα ειδικά εν όψει ΠΑΟΚ, αν και η απουσία του μικρού Παπασταθόπουλου ειναι σοβαρή απώλεια.
Θέλω να πιστεύω οτι τα μαγειρέματα του Φερέρ θα αναπληρώσουν το κενό, αλλα κι ο ΠΑΟΚ θα έρθει φορτσάτος για αποτέλεσμα, οπότε περιμένω δυνατό ματς και μάλλον θα πάω γήπεδο.

eri είπε...

Είπαμε οι μεγάλες ομάδες κάνουν μεγάλα σκορ. Για να σοβαρευτούμε τώρα..μια ερώτηση.Μήπως οι επι9ετικοί της ΑΕΚ εκτελούν και καθήκονται αμυντικών μιας και λείπει το ο Παπασταθόπουλος?Τι ''μαγειρέματα'' όπως λέει κι ο Τζονάκος λες να κάνει ο Φερερ για να αναπληρώσει το κενό? (τη μαυρη τρυπα μάλλον γιατί μου φαινεται μεγαλο πληγμα)!!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.