Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2007

Αστεράκια ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

φωτογραφία από sport24.gr

Ήττα 2-0 με κάτω τα χέρια γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Ο Αστέρας με γκόλ-κεφαλιά του Φιλομένο στο 15 μετά από εκτέλεση φάουλ και του Τσέζαρεκ στο 65 πήρε μια απόλυτη και δίκαια νίκη απέναντι σε ενα νωθρό και αναποτελεσματικό ΠΑΟΚ που για ακόμα μια φορά έδειξε το κακό του πρόσωπο εκτος έδρας.

Η περίεργη υπόθεση του Dr. Jekyll και Mr. Hyde μου έρχεται στο μυαλό μετά από την νέα ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, την πέμπτη σε πέντε εκτός εδρας ματς. Βλέποντας σήμερα την ομάδα μου να χάνει με κατεβασμένα χέρια από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τον Αστέρα Τρίπολης σκέφτομαι πώς είναι δυνατόν να είναι η ίδια ομάδα που νίκησε την προηγούμενη εβδομάδα τον Πανιώνιο. Αυτό το "εκκρεμές" της απόδοσης από το ναδίρ στο ζενίθ και πάλι πίσω μέσα σε διαστήματα της μιας εβδομάδας δεν έχει εξήγηση.

Στον αγώνα σήμερα πάντως υπήρχε μόνο μια ομάδα, αυτή που νίκησε. Οι δικοί μας παίκτες απλά ήταν παρόντες και φαινόντουσαν προκλητικά αδιάφοροι για το παιχνίδι. Σε αντίθεση με τον εκρηκτικό Αστέρα που πίεζε μέχρι το 93, λες και αυτός έχανε 2-0! Κάμιά δικαιολογία για τον ΠΑΟΚ και ο μόνος που διακρίθηκε ήταν ο κόσμος που ταξίδεψε εκεί. Βέβαια οι φίλοι του ΠΑΟΚ ήταν τουλάχιστον διπλάσιοι από τα εισητηρια που πήρε η ΠΑΕ επίσημα με αποτέλεσμα ο αγώνας να κινδυνέψει να αναβληθεί λόγω αδυναμίας της αστυνομίας να διαχειριστεί τον όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

4 σχόλια:

tzonakos είπε...

Eντάξει ο Αστέρας εχει πολυ μικρό γήπεδο και τωρα φτιάχνει νέο. Αυτο με τους οπαδούς που έπρεπε να φύγουν τελικά στοίχισε στον Αρη αλλα ευτυχώς στην Τρίπολη το παιχνίδι δεν ειχε πολλά απρόοπτα.
Πρέπει να βρεθεί τρόπος να διατηρείται ζεστός ο ΠΑΟΚ μεσα-έξω.
Εκτός απο το ματς με Ολυμπιακό, σε όλα τα άλλα ως τωρα εχει μείωση απόδοσης.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Χρόνια Πολλά Τζονάκο!!!
Πολύχρονος!!!
Τώρα είδα το πόστ της Μπουμπούλας

tzonakos είπε...

Eυχαριστώ πολυ Στάθη !
Αν ειχε κερδίσει και ο παλιξεφτιλορεζιλοπτωματογκαντεμοβάζελος θα ειχα ενα καλό δώρο ανήμερα των γενεθλίων μου αλλα δεν ... !

Ειδες πώς με συγκινει το μπουμπουλίνο ;

irene είπε...

χρονιά πολλά κ καλά!!(ξανά)

ο αστέρας έχει αποδειχθεί η ομάδα που τελικά αξίζει να παρακολουθείς κάθα αγωνιστική!

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.