Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Κοκκαλιστάν ...

Τι λε ρε μπαρμπα-Σωκράτη ; Διώχνεις ποιός ξέρει για ποιόν διεστραμμένο λόγο τον σερ Τάκις που πέτυχε οσα δεν πέτυχε ποτέ άλλος και μετά ντού στους πράσινους για ποιό λόγο ;
Ε ; ααα... καταλάβαμε. Θες τους οπαδούς με το μέρος σου. Για να ξεχάσουν τον Τάκις και να ασχοληθούν με την τρομοκρατία κατα των αντιπάλων οπαδών. Ετσι τους θες.
Τωρα αμα αυτοί πλακωθούν με τους άλλους δεν πειράζει, δεν θα σε καλέσει κανένας δικαστής να δώσεις λόγο ως ηθικός αυτουργός αυτών που δεν έχουν γίνει ακόμα αλλα φροντίζεις να φουντώνεις φωτιές και μάλιστα σε λίγες μέρες γίνεται ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο μπάσκετ !
Δεν ξέρω, μπορεί και να σου ριξαν σήμα οτι δεν θα στο δώσουν φέτος και γκρινιάζεις σαν τη γριά. Μην τυχόν και χάσεις τίποτα μπόνους απο την Βοϊδιαφόν.
Εδω στο Κοκκαλιστάν θα τη βγάλεις καθαρή, ξέρεις εσυ. Οι άλλοι ας σφαχτούν.
Ουστ ρε Σωκράτη λέμε, ούστ !

2 σχόλια:

Θεόδωρος Πασσαλίδης είπε...

Μιλάμε για τον άνθρωπο που πήγε το ελληνικό ποδόσφαιρο πενήντα χρόνια πίσω, με την ανυπολιψία και την απατεωνιά να βασιλεύει επι των ημερών παντοδυναμίας του...αλλά αυτές οι μέρες φαίνονται να ξεθωριάζουν....Συμφωνώ και επαυξάνω: OYΣT!

Prince Of The City είπε...

Δε παει στο διακο ο μ@λ@κ@ς ο κοκκαλης...

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.