Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Mύλος .... θεόδο σκις

Ξύλο στο μπάσκετ, σύρραξη παικτών μεταξύ τους με αρχή τις παρατηρήσεις σε ... έντονο ύφος του Φώτση στον Τεόντοσιτς και την απάντηση του Σέρβου με γροθιά.
Λάθος νο.1 : Ο Τεόντοσιτς και η ύπουλη συμπεριφορά του.
Λάθος νο.2 : Ο Φώτσης έπρεπε να χει δώσει τόπο στην οργή.
Λάθος νο.3 : Ο Κρστσιτς ( όνομα με 7 σύμφωνα κι ενα φωνήεν ) σκέτο λάθος.
Λάθος νο.4 : Οι διοργανωτές δεν ειχαν αστυνομία εντός γηπέδου !!!
Λάθος νο.5 : Οι διαιτητές κάπου ... δεν ξερω, κάπου το 'χασαν.
Λάθος νο.6 : Η καρέκλα έπρεπε να μείνει εκει που είναι ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ !
Λάθος νο.7 : Ο Ιβκοβιτς ... προκάλεσε εκνευρισμό στην ίδια του την ομάδα, άσχετα αν ειχε δίκιο η οχι ο ίδιος.
Επακόλουθο νο.1 : Τωρα που ο Σπανούλης πήγε λιμάνι και εχουμε εκει Τεόντο-σκις, Χέσε-λι, Μπουρούση και στον Παναθηναϊκό Διαμαντίδη, Τσάρτσα, Φώτση, Καλάθη ... ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ στο πρωτάθλημα ΜΕ θεατές μεσα εστω κι αν ειναι μόνο της γηπεδούχου ; Θα αναλάβει ρόλο πυροσβέστη ο Παπαλουκάς ; Η μήπως οι κουμπάροι προπονητές θα κάνου εκκλήσεις ειρήνης ;
Τσι πτάνας ....
Επακόλουθο νο.2 : Μπάτσοι παντού, κλούβες, κροτίδες, συλλήψεις, και το μπάσκετ θα γίνει σαν το ποδόσφαιρο, δηλ. ... αυτο ακριβώς που θέλουν τα λαμόγια που ασχολούνται με το άθλημα που το λένε -και εδω- ποδόσφαιρο.
Επακόλουθο νο.3 : Δίνεται ενα επιπλέον χαρτί στον ιθπανό Μπερτομέου να χώσει την Ελλάδα μπασκετικά όσο πιο πολύ στην άκρη του ευρωπαϊκού μπάσκετ μπορεί.
Επακόλουθο νο.4 και το καλύτερο : Ισως φάνε τιμωρία μερικές αγωνιστικές κάποιοι παίκτες, ο Κρστσιτς σίγουρα κι απο κει και περα Μπίγκ Σόφο, Φώτσης, Τεό-δο-σκις κι άλλοι ενω σε 9 μέρες αρχίζει το Μουντομπάσκετ !
Για την ιστορία, διακόπηκε το ματς 2' λεπτά και κατι πριν το τέλος ενω πήγαινε πόντο-πόντο κι ηταν αμφίρροπο ενω η ελληνική ομάδα ειχε προηγηθεί 74-73.
* Το ειπα εγω ... αμα δε βάλει πάνω απο 75 πόντους, δεν νικάει :P
.... αλλά ποιός ασχολείται τωρα με το μπάσκετ .... ε ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.