Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Καλοκαιρινά σπόρ και χαμηλές επιδόσεις ...

-Γι άλλη μιά φορά ενα ευρωστραπάτσο για τον περήφανο πρωταθλητή Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, έφερε τσαμπουκάδες για τον ιδιοκτήτη του, επειδή γάβρος χωρίς τσαμπουκάδες δε λέει και γι αυτό αποκεφάλισε τον Λίνεν και μάλωσε τον Διόγο μπόϊ.
Αν δεν ηταν αυτο, θα ηταν το μπλοκάκι του Λίνεν που θα έφταιγε, αργότερα.
Eφερε τον Ερνέστο που ειχε φύγει νύχτα παλιότερα ... κι ο Ερνέστο ήρθε ... αντε να καταλάβεις τί γίνεται.

-Γι άλλη μιά φορά μια καλή ελληνική ομάδα, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε απο ευρωπαϊκή διοργάνωση χωρίς να χάσει. Στο Champions League θυμάμαι και την ΑΕΚ που αποκλείστηκε σε ομίλους τότε, χωρίς να χάσει εκείνη τη χρονιά του 3-3 με τη Ρεάλ.
Κρίμα γιατι ήθελα πολυ να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ.

-Γι άλλη μιά φορά ο ανυπόφορος αθλητικός Τύπος φώναζε για τις νίκες στα φιλικά του καλοκαιριού, όλων των ομάδων ποδοσφαίρου. Πότε θα βάλουν μυαλό δεν ξερω, ισως οταν βάλει μυαλό κι ο φίλαθλος/οπαδός αναγνώστης.
Ειδικά τα φιλικά προετοιμασίας δεν λένε και πολλά, οπότε καλύτερα να μην δίνουμε σημασία και να πάμε να κάνουμε τα μπανάκια μας.

-Γι άλλη μιά φορά μεσα στο καλοκαίρι οι διεθνείς παίκτες του μπάσκετ τρέχουν για προετοιμασία εν όψει μιάς μεγάλης διοργάνωσης. Αυτά τα παιδιά θα πάθουν υπερκόπωση. Ας θυμηθούμε τον Νίκο Χατζηβρέττα που δήλωσε οτι σταματά απο την εθνική επειδή κουράστηκε, τον Διαμαντίδη που ειχε παίξει κάπου 250 σερί παιχνίδια και άλλους σούπερ ήρωες.
-Δε μπορώ να μη σταθώ στη μετακίνηση του Σπανούλη στο λιμάνι.
Ευελπιστώ οτι οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν θα κάνουν ασχήμιες εναντίον του, παρα το οτι απ οτι κατάλαβα ο παίκτης έφυγε επειδή ετσι γούσταρε κι οχι επειδή ειχε παράπονα. H ειχε παράπονα και δεν τα λέει. Ε οκ επαγγελματικό ειναι το σπόρι του καλαθιού, τι να κάνουμε. Εδω ο ΠΑΟ ειχε πάρει παλιά τον Πάσπαλι που οι γάβροι ειχαν βιαστεί να βαφτίσουν το σκύλο τους με τ' όνομά του όπως κάτι άλλοι βάφτισαν Κεντέρη κατι καράβια.

-Βοτανικός ίσον Τιτανικός και μη χειρότερα.
Αν οι υπεύθυνοι του ΠΑΟ ειναι ανίκανοι να τελειώσουν αυτο το έργο, τότε τι συζητάμε ;
Και το γέλιο ειναι που πάλι μια μερίδα αθλητικού Τύπου προσπαθούσε να χωρίσει  τους βάζελους σε βγενοπουλικούς και μή, ω ρε γέλια !
-Κωνσταντόπουλος για πρόεδρος του ΠΑΟ ; Είστε για γέλια κύριοι βαζελομετοχικοί.

-Το καλοκαίρι προσφέρεται για άλλα σπόρια, πιο θαλασσινά και τούτο μας  άρχισε με τη φασαρία της βουβουζέλας. Ετσι, για να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο.
Αλήθεια, γιατι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαίρου μας δεν την απαγόρευσαν ;
Η ισως το έκαναν και δεν το γνωρίζω.
Δεν πειράζει, ας ειναι.
Αλλωστε οι ίδιοι οι ποδοσφαιρόφιλοι δείχνουν με τη συμπεριφορά τους, τι είδους ποδόσφαιρο θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φίλαθλος είναι άλλο. Μην το μπερδεύεις με τον οπαδό.